Geen NK jeugd MTB 2019 zonder onze sponsors!

Zonder sponsoren geen evenement. Hieronder een overzicht van deze belangrijke steunpilaren.

Iedema Projectstoffeerders

Goed plan!

Iedema Projectstoffeerders, uw partner met een goed plan. Maak kennis met ons familiebedrijf en de liefde voor het vakmanschap.

Wij zijn specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnen zonwering. Deze inrichtings- en stofferingsprojecten vragen om een goed plan. Daar zit onze kracht, plannen maken met advies op maat en focus op duurzaamheid. Om onze expertise optimaal in te kunnen zetten en kwaliteit te waarborgen, werken wij volgens het Iedema model. Onze vakspecialisten nemen u graag mee in het proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en tevreden bent met het eindresultaat.

Vakspecialist met landelijke dekking

Onze ambitie is vakmanschap met een landelijke dekking, met 5 vestigingen is dit goed uitvoerbaar. De liefde voor het vakmanschap delen wij graag met de teams. Daarom hebben wij de Iedema Academy ontwikkelt, zo bent u altijd verzekerd van een vakspecialist.

De Jongens van Outdoor

mtb 3

Bouwbedrijf Doornenbal

Zonder suppliesponsors geen NK! Bouwbedrijf Doornenbal levert ons materialen en machines om het terrein en parcours te bouwen.

Van der Meer Accountants & Adviseurs

Van der Meer Accountants & Adviseurs is een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit onze 3 vestigingen te Oosterwolde, Groningen en Leek bedienen wij onze opdrachtgevers optimaal. Dit doen wij met een vijftigtal medewerkers, waaronder accountants, fiscalisten en loonadministrateurs, en met een cliëntgerichte aanpak. Zowel de fiscale als de accountantspraktijk is in hoge mate geautomatiseerd, zodat de meest efficiënte werkwijze en maximale kosteneffectiviteit is gewaarborgd.

RCN De Roggeberg

‘De Roggeberg ligt aan de rand van het nationaal park Drents-Friese Wold, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het Aekingerzand is een uitgestrekt gebied met zandverstuivingen, schapen en Schotse hooglanders. Daarbij zijn hier heel veel mogelijkheden op het gebied van outdoor. Kom het zelf ontdekken op de Roggeberg.'

Speciaal overnachtigingaanbod tijdens het NK jeugd MTB 2019

Voor de deelnemers aan het NK heeft RCN De Roggeberg een kortingsarrangement gemaakt. Meer informatie is te vinden via de website van De Roggeberg.

Jongsma Engineering Solutions: verbindende kracht in de zuivelindustrie

Jongsma Engineering Solutions heeft bewust gekozen om partnerships aan te gaan met familiebedrijven met een directeur/ eigenaar, in plaats van grote (beursgenoteerde) ondernemingen.

Directeur Wietze Jongsma legt (als acquisiteur, procesmanager) verbindingen op beslissingsniveau tussen opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en zijn partners. Jongsma faciliteert, binnen complexe projectorganisatie als natuurlijk verbinder en blijft ook na het afronden van het contract nauw betrokken bij de klant. Jongsma heeft de rol van “spelverdeler” en geeft u enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee hij zich onderscheidt. Jongsma heeft door zijn loopbaan een enorm netwerk en veel ervaring opgebouwd in de zuivelindustrie. Jongsma omarmt de gedachte dat door te delen ben je ook in staat om te vermenigvuldigen. Jongsma is sterk in het combineren van kwaliteiten en komt daarmee tot waarde creatie voor uw bedrijf.

A1 internet

A1 Internet bestaat al meer dan 20 jaar en is daarmee een bekende en gewaardeerde ISP dienstverlener in Nederland. Door de jarenlange ervaring in de ISP markt staat A1 Internet bekend als een zeer betrouwbare dienstverlener.

A1 garandeert een zo hoog mogelijke beschikbaarheid op al haar diensten.

Bouwgroep DE Jong
DE essentie van bouwen

Bouwen is in oorsprong het realiseren van een bouwwerk. De stappen vóór het bouwen bepalen de mate van het succes. En ons succes is behaald als de opdrachtgever zijn echte doel heeft bereikt. Verbinden, meedenken en organiseren vóórdat we gaan bouwen dat is de essentie! LEES MINDER

Bouwen begint bij een goed idee. DE Jong denkt mee. Wij leggen verbindingen tussen partijen om het bouwproject te realiseren. We zijn open in wat we doen en ook over hoe we dat willen doen. En wij houden van brainstormen. We vragen door, totdat we bij het werkelijke doel van het project komen. Door in het beginstadium veel vragen te stellen, komen we tot het allerbeste plan.

De juiste vraag kan namelijk leiden tot een andere oplossing. DE oplossing, waar nog niet aan gedacht is. Dat is een meerwaarde voor u, nog voordat wij beginnen met bouwen. En dan is het tijd om spijkers met koppen te slaan. Wij maken van uw droomproject werkelijkheid. Verbinden, meedenken, organiseren en realiseren, dat is wat ons betreft de essentie van bouwen.

Fysiotherapie Oosterwolde: voor de juiste zorg

Onze praktijk is gevestigd in een modern pand met 4 behandelkamers met een grote oefenzaal (95m2) voorzien van computergestuurde oefenapparatuur.

We zitten op een goed bereikbare locatie en op loopafstand van het centrum van Oosterwolde. Rondom de praktijk is ruim voldoende (eigen) parkeergelegenheid aanwezig.

Naast deze (hoofd)vestiging zijn wij alle dagen aanwezig in huisartsenpraktijk De Brinkhof. Tevens beschikken we over een behandelruimte in het dorpshuis in Makkinga en in tandartspraktijk Haulerwijk.

OENEMA. VAKKUNDIG GEREGELD

Al meer dan 85 jaar is alles binnen de Oenema Groep gericht om zaken vakkundig te regelen voor elke opdrachtgever, zowel voor bedrijf als particulier. Met een breed pakket diensten en producten, met de juiste expertise en motivatie en met een ultramodern machinepark zijn wij in staat meerwaarde te bieden binnen elk project en elke discipline.

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

"We zijn betrokken bij de regio waarin we wonen, werken en leven"

Graafstra

Een in staal gespecialiseerd bedrijf en maakt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan opdrachten in de bouw. Vakkundige en enthousiaste medewerkers staan voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Graafstra beschikt over een eigen enigeneeringsafdeling met zowel 2D als 3D tekenprogramma's en bouwt waar nodig met BIM en is op deze manier in staat wensen tot in detail uit te werken.
De no-nonsense organisatie en korte lijnen zorgen er voor in korte tijd de meest complexe opdrachten te realiseren.

Scheffer Media

Tussen sport en bedrijfsleven zitten vele overeenkomsten. De passie die mensen hebben om het goed te doen, zichzelf willen verbeteren en de wil om te leren. Ieder op zijn eigen niveau wil dat zijn of haar prestaties erkend en gezien worden. Daarin verschillen sport en bedrijfsleven niet van elkaar.

Ter Schuur Techniek

Ter Schuur Techniek is materiaal sponsor van het NK jeugd MTB. Mede door hun sponsoring van materiaal kunnen wij het NK mogelijk maken.

Casy Fashion

De rondemiss van een NK moet er natuurlijk super uit zien. Casy Fashion uit Oosterwolde zorgt er voor dat onze rondemissen Laura en Eline tijdens de huldigingen super voor de dag komen.

Assurantie-Advieskantoor Brandsma B.V.

Als er één waarde is die in ons werk centraal staat, dan is dat onze persoonlijke aanpak. Die zit er namelijk vanaf het prille begin ingebakken. Brandsma senior, de opa van de huidige directeur Gosbert Brandsma, ging elke week bij zijn klanten langs om premies op te halen. Hij kende ze door en door en wist wat ze nodig hadden. Toen het bedrijf groeide bleef hij de spin in het web, met zijn grote netwerk. Die werkwijze is nog steeds de kern van ons bedrijf. We weten van elke klant wat er speelt en verplaatsen ons zo goed mogelijk in de klant. Op die manier kunnen we onze klant snel een zorg uit handen nemen als er iets aan de hand is. Dát is wat ons motiveert.

GeldXPert Hoogeveen

Wij helpen u graag!
Bent u op zoek naar hypotheek advies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiele vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert bent u aan het goede adres.

Persoonlijk in gesprek met uw eigen hypotheekadviseur
Hypotheken en verzekeringen gaan om geld, vaak veel geld. Een deel van uw salaris gaat er jarenlang naar toe, elke maand weer. U rekent zo op een veilig thuis en op reserves voor onverwachte uitgaven. Zoiets belangrijks regelt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek. Met onze experts, want dat zijn echte Geld eXperts.

Erkende financieel adviseurs
Bij ons werken erkende hypotheekadviseurs, financieel adviseurs en verzekeringsadviseurs. Specialisten met verstand van allerlei geldzaken. Denk ook aan pensioen, omgaan met schulden en sparen. Ze geven het beste financiële advies voor uw situatie. Ze weten wat er precies kan en mag. Heel handig, want alle regels rondom geldzaken zoals hypotheken en verzekeringen veranderen jaarlijks.

Auto Kort

Wij beschikken over alle middelen, kennis en motivatie om uw auto in een goede conditie te houden. Ons werkplaatsteam doet zijn uiterste best om u veilig en vertrouwd mobiel te houden.

Dat u blij bent met uw auto is onze grootste drijfveer. Niet alleen op het moment van aankoop, maar ook daarna. We doen dat door niet alleen een auto te verkopen, maar daarnaast ook service en onderhoud te leveren op een gegarandeerd hoog niveau. Eerlijk zaken doen en afspraken nakomen is waar wij voor staan.

Van Loon Oosterwolde
Passie voor techniek!

Sinds 1983 leveren wij vanuit Oosterwolde in Friesland complete leidingsystemen aan een brede groep klanten in Noord Nederland en daarbuiten. Deze klanten waarderen ons voor ons zeer uitgebreide assortiment, uitstekende service en eerlijke prijzen. Die hoge waardering hebben we bereikt door goed naar onze klanten te luisteren, open met ze te communiceren, met ze mee te denken en ze in hun waarde te laten.

MTB team

Van Loon Leidingsystemen sponsort het lokale Mountainbike Team uit Oosterwolde. De sponsoring bestaat ondermeer uit kleding, promotiemateriaal en een financiële bijdrage. Dankzij deze sponsoring kunnen de leden van het Van Loon Rioleringsystemen MTB Team naar hartelust hun favoriete sport beoefenen. Ieder weekend zijn de fietsers van Van Loon in het nabijgelegen Drents-Friese Wold te vinden om aan hun conditie te werken en vooral ook veel plezier te beleven.

De ploeg rijdt ook mee in landelijke wedstrijden en doen dat niet onverdienstelijk! Van Loon Leidingsystemen vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk en deze sponsor activiteiten is één van de manieren waarop we dit in praktijk brengen. Dankzij onze bijdragen kan een groot aantal mensen, jong en oud, uit onze directe omgeving op een sportieve manier van hun vrije tijd genieten. Mountainbiken draagt bij aan een gezonde levensstijl en vooral voor kinderen en tieners is dit superbelangrijk.

Alan Accountants-Adviseurs

Alan Accountants en Adviseurs koppelt professionaliteit aan een pragmatische, no-nonsense aanpak. Wij treden op als partner van ondernemers en daar hoort in onze optiek een persoonlijke, informele omgang bij.

Wij investeren in wederzijds vertrouwen met als doel dat u optimaal gebruik kunt maken van onze expertises. Dus zijn de lijnen kort en de afspraken – ook de financiële – helder.

Studio Trendstyle

Onze rondemiss moet behalve goed gekleed natuurlijk ook een verzorgd kapsel hebben. Studio Trendstyle uit Oosterwolde zorgt er voor dat onze rondemissen Laura en Eline tijdens de huldigingen super voor de dag komen.

Winanda's Jaargetijden

Tijdens de huldiging een bloemetje voor de renners en een fleurige aankleding van het podium wordt mede mogelijk gemaakt door Winanda's Jaargetijden.

Kramer Fietsservice Appelscha

Wij kiezen voor de consument die behoefte heeft aan service en vakmanschap. Een relatie voor de lange termijn. Wij investeren graag in die relatie.
Wij kiezen ervoor om de consument vakkundig te helpen met de juiste aankoop en de juiste keuze voor de perfect passende fiets, want zowel geen fiets als geen mens is gelijk. Een fiets- en zadelmeting èn een goed advies op de juiste maat, zijn de belangrijkste factoren voor het ultieme fietsplezier!

Schilders Gilde Friesland b.v.

Zonder suppliesponsors geen NK! Schilders Gilde Friesland levert ons materialen en machines om het terrein en parcours te bouwen.

Autotaalglas Groningen

No-nonsense mentaliteit, daar staat Autotaalglas Groningen voor. Je wordt snel en correct geholpen, zonder gedoe.