Van Loon Oosterwolde
Passie voor techniek!

Sinds 1983 leveren wij vanuit Oosterwolde in Friesland complete leidingsystemen aan een brede groep klanten in Noord Nederland en daarbuiten. Deze klanten waarderen ons voor ons zeer uitgebreide assortiment, uitstekende service en eerlijke prijzen. Die hoge waardering hebben we bereikt door goed naar onze klanten te luisteren, open met ze te communiceren, met ze mee te denken en ze in hun waarde te laten.

MTB team

Van Loon Leidingsystemen sponsort het lokale Mountainbike Team uit Oosterwolde. De sponsoring bestaat ondermeer uit kleding, promotiemateriaal en een financiële bijdrage. Dankzij deze sponsoring kunnen de leden van het Van Loon Rioleringsystemen MTB Team naar hartelust hun favoriete sport beoefenen. Ieder weekend zijn de fietsers van Van Loon in het nabijgelegen Drents-Friese Wold te vinden om aan hun conditie te werken en vooral ook veel plezier te beleven.

De ploeg rijdt ook mee in landelijke wedstrijden en doen dat niet onverdienstelijk! Van Loon Leidingsystemen vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk en deze sponsor activiteiten is één van de manieren waarop we dit in praktijk brengen. Dankzij onze bijdragen kan een groot aantal mensen, jong en oud, uit onze directe omgeving op een sportieve manier van hun vrije tijd genieten. Mountainbiken draagt bij aan een gezonde levensstijl en vooral voor kinderen en tieners is dit superbelangrijk.

Van Loon logo

Ploeggang 14, 8431 NG Oosterwolde

Telefoon 0516 52 12 62


www.vanloonoosterwolde.nl